این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

برگزاری کارگاه «نسل جدید بازی‌های رایانه‌ای با رویکرد بهبود مهارت‌های ذهنی کودکان به‌وسیله‌ی امواج مغزی»

کارگاه «نسل جدید بازی‌های رایانه‌ای با رویکرد بهبود مهارت‌های ذهنی کودکان به‌وسیله‌ی امواج مغزی» با همکاری آزمایشگاه ملّی نقشه‌برداری مغز برگزار می‌گردد.

ادامه مطلب1396/11/08

چند نکته‌ی مهم برای شرکت‌کنندگان در کنفرانس

با توجه به سؤالات مکرری که به دبیرخانه کنفرانس ارسال می‌شود، خواهشمند است این نکات را به دقت مطالعه کنید.

ادامه مطلب1396/11/05

اعلام نتایج نهایی داوری مقالات کنفرانس

پس از برگزاری جلسه‌ی کمیته‌ی علمی سومین کنفرانس «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها»، نتایج داوری مقالات اعلام شد.

ادامه مطلب1396/11/02

پنل تخصصی با موضوع VR Neurosurgical Simulator در سومین کنفرانس ملی بازیهای رایانه ای دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.

نتایج تحقیقات دکتر حامد آذرنوش (استادیار مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر) در انستیتو عصب‌شناسی مونترال درباره VR Neurosurgical Simulator در پنل کنفرانس بازی‌های رایانه‌ای دانشگاه اصفهان ارائه می شود.

ادامه مطلب1396/10/24

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر