این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

داوری مقالات سومین کنفرانس ملّی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» آغاز شد.

در این دوره از کنفرانس 143 مقاله در حوزه‌های مختف مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای به دبیرخانه‌ی کنفرانس ارسال شد که مقالات مرتبط با روانشناسی با 28 درصد بیشترین سهم را داشتند.

ادامه مطلب1396/10/21

پنل «کودکی در ایران: یک مطالعه‌ی طولی 8 ساله» در کنفرانس بازی‌های رایانه‌ای

پژوهشگران مؤسسه‌ی همنوای رویش برای بار دوم مهمان کنفرانس بازی‌های رایانه‌ای دانشگاه اصفهان خواهند بود تا نتایج تحقیقات خود در مورد بازی‌های رایانه‌ای در پروژه‌ی مطالعه‌ی طولی کودکی در ایران را ارائه نمایند.

ادامه مطلب1396/10/18

تقدیر از پایان‌نامه‌های برتر حوزه‌ی بازی‌های رایانه‌ای در حاشیه‌ی کنفرانس

دانشگاه اصفهان در راستای توسعه‌ی پژوهش‌های مرتبط با حوزه‌های مختلف بازی‌های رایانه‌ای از قبیل علوم انسانی، فنی و هنر، از پایان‌نامه‌های برتر تقدیر به‌عمل می‌آورد.

ادامه مطلب1396/10/08

باریش اوزیستک مدیرعامل نت‌ماربل در منطقه‌ی اروپا، خاورمیانه و آفریقا، سخنران کلیدی کنفرانس بازی‌های رایانه‌ای شد.

سخنرانی کلیدی Baris Ozistek مدیرعامل Netmarble EMEA در سومین کنفرانس بازی‌های رایانه‌ای دانشگاه اصفهان را از دست ندهید!

ادامه مطلب1396/10/01

صفحه اولصفحه قبل234صفحه بعدصفحه آخر